Over DG Vesta

DG Vesta is een jong bedrijf en ontstaan in augustus 2019. Wat is de betekenis van DG Vesta? DG staat voor mijn naam Daniëlle van Geel en Vesta is de romeinse godin van de huiselijk haard. De godin staat bekend om haar vriendelijkheid, oprechtheid, de adviseur en beschermer van huis, ontwikkelde de kunst van woningen bouwen en zorgt voor een veilig en warm huis. Dit omschrijft mij en het gevoel wat ik heb bij huizen.

voordeur

Een huis is namelijk iets heel persoonlijks. Zodra je een woning binnenstapt voel je het al meteen dit voelt veilig, warm, hier voel ik me thuis. Helaas draait het niet alleen om gevoel, maar ook om jouw toekomst, jouw investering. Iedereen wil er uiteindelijk beter van worden. Het is heel erg belangrijk dat je goed geadviseerd wordt. Of je nu een woning gaat verkopen, aankopen, verhuren of beheren. Inmiddels heb ik al zo’n 20 jaar ervaring in alle bovenstaande facetten en kan je dus ook bijstaan in waar jij het nodig hebt. Hierbij beslissen we samen wat je nodig hebt en bekijken daarin welke dienstverlening er bij je past. Volledige begeleiding of gedeeltelijk het kan allemaal.

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en ken de stad en de omliggende dorpen op mijn duimpje. Eindhoven is enorm gegroeid door de internationale bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, TUe en Philips en daarom het centrum geworden voor Expats. Als je een baan accepteert in een ander land en een nieuw avontuur begint dan is het enorm belangrijk dat je goed wordt begeleid in dit traject. Het begint met het zoeken naar een nieuw thuis (een veilige haven), maar daar blijft het niet bij. Je moet bijvoorbeeld ook weten welke verzekeringen je af moet sluiten, een bankrekening openen en waar zijn de supermarkten of waar kan ik sporten en ga zo maar door. Expatservice een begeleiding van A tot Z.

voordeur

Wil je meer informatie over wat de mogelijkheden voor jou zijn bij DG Vesta? Neem dan contact met mij op via info@dgvesta.nl of via telefoonnummer +31 6 31 00 58 05.

Volg DG Vesta via alle Social mediakanalen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook