Over DG Vesta

DG Vesta is ontstaan in augustus 2019 en kun je dus het beste omschrijven als een jong en fris bedrijf. Voordat wij kennismaken, vertel ik je graag iets over mijzelf. De vrouw achter DG Vesta ben ik, Daniëlle van Geel. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en ken de stad en de omliggende dorpen op mijn duimpje. De makelaardij heeft mij altijd al geïnteresseerd en nadat ik een tijdje bij een makelaarsbureau in dienst was, besloot ik een grote stap te zetten. Het werd tijd om mijn eigen makelaarskantoor te openen. DG Vesta is mijn kindje en ik merk hoeveel passie, creativiteit en enthousiasme ik erin kwijt kan. Ben je benieuwd wat ik allemaal voor je kan betekenen? Lees dan snel verder.

Wat is de betekenis van DG Vesta?

DG staat voor mijn naam Daniëlle van Geel en Vesta is de romeinse godin van de huiselijke haard. De godin staat bekend om haar vriendelijkheid en oprechtheid. Zij wordt gezien als de adviseur en beschermer van het huis, zij ontwikkelde de kunst van woningen bouwen en zorgt voor een veilig en warm huis. Dit omschrijft mij en het gevoel wat ik van huizen krijg.

Hoe zorg ik er samen met jou voor dat wij je nieuwe thuis gaan vinden?

Een huis is iets heel persoonlijks. Zodra je een woning binnenstapt voel je het vaak al meteen. Een woning kan veilig en warm aanvoelen, waardoor je denkt; hier voel ik mij thuis! Helaas draait het niet alleen om gevoel, maar ook om jouw toekomst en jouw investering. Iedereen wil uiteindelijk beter worden van het kopen of huren van een woning. Het is heel erg belangrijk dat je goed geadviseerd wordt. Dit advies kun je gebruiken wanneer je een woning gaat verkopen, aankopen, verhuren of beheren. Inmiddels heb ik al zo’n 20 jaar ervaring in alle bovenstaande facetten en kan ik je dus ook bijstaan in waar jij mij het meeste nodig hebt. Wij beslissen samen waar je mijn hulp en ondersteuning bij kunt gebruiken en bekijken direct welke dienstverlening er bij je past. Volledige begeleiding of gedeeltelijk, bij DG Vesta kan het allemaal.

Danielle

Ben je een expat? Maak dan gebruik van onze fijne expatservice

Eindhoven is enorm gegroeid door de komst van internationale bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, TUe en Philips. Daarom is dit dé place to be geworden voor expats. Als je een baan accepteert in een ander land en een nieuw avontuur begint, dan is het enorm belangrijk dat je goed wordt begeleid in dit traject. Het begint met het zoeken naar een nieuw thuis (een veilige haven), maar daar blijft het niet bij! Je moet bijvoorbeeld ook weten welke verzekeringen je af moet sluiten, hoe en waar je een bankrekening kunt openen en waar de supermarkten of de (sport)scholen zijn en ga zo maar door. Onze expatservice omvat een begeleiding van A tot Z.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op

Bij DG Vesta kun je terecht om je woning te verhuren, verkopen of te laten beheren. Daarnaast werk ik als verhuur-, verkoop- en aankoopmakelaar. Vastgoedbeheer is mijn passie en ik vind het ook geweldig om met expats in contact te staan. Dus ook voor de expatservice kun je bij mij terecht. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, zodat ik in alles wat ik doe kan uitblinken! Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan telefonisch, per mail of WhatsApp contact met mij op! Wie weet betrek jij binnenkort je droomhuis wel, verkoop jij je woning of investeer je in prachtig vastgoed. Ik sta in ieder geval graag voor je klaar!

'

voordeur

Wil je meer informatie over wat de mogelijkheden voor jou zijn bij DG Vesta? Neem dan contact met mij op via info@dgvesta.nl of via telefoonnummer +31 85 06 085 33.

Volg DG Vesta via alle Social mediakanalen

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Facebook