WhatsApp

Investeren in Vastgoed? Wij begeleiden je van A tot Z

Wil je advies over het aankopen, verhuren of beheren van een beleggingsobject? Droom jij ervan om financieel vrij te zijn? Of om je beleggingsportefeuille uit te breiden? Wil je compleet ontzorgd worden op het gebied van je vastgoedmanagement? Dan ben je bij DG Vesta aan het juiste adres. Wij bieden namelijk vastgoedbeheer van A tot Z aan. Wij hebben passie voor vastgoed. Met onze ruim 20 jaar aan ervaring kunnen wij je op dit gebied ondersteunen en begeleiden. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van investeren in vastgoed, wat je onder ons persoonlijke vastgoedbeheer kunt verstaan en waarom onze klanten keer op keer voor DG Vesta kiezen.

Wat zijn de voordelen van investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed kan je financiële zekerheid en stabiliteit opleveren. Wanneer je een beleggingsobject koopt, verhuurd of beheerd, levert dit je geld op. Kies er vooral voor om je vastgoed te verhuren, zodat je maandelijks geld uit je investering haalt, zonder daar veel voor terug te hoeven doen. Investeren in vastgoed zorgt op die manier voor een positieve cashflow op de lange termijn. Bovendien betaalt je investering zichzelf vanzelf af. Daarnaast zal de waarde van je vastgoed stijgen. Hoewel de aankoopprijs gelijk blijft, kan de huur die je er maandelijks voor vraagt verhoogd worden én kun je het pand na een aantal jaar waarschijnlijk met winst verkopen. Wist je dat je uit veel verschillende varianten van vastgoed kunt kiezen, op het moment dat je ervoor kiest om te investeren in vastgoed? Een huis of appartement is het meest gangbaar. Verder zou je bijvoorbeeld kunnen investeren in vastgoed dat bestaat uit een studentenhuis met meerdere studentenkamers, parkings, bedrijfspanden of bijvoorbeeld hotelvastgoed. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die je hebt? Neem dan vooral contact met ons op!

ontzorging1

Wat kun je onder het vastgoedbeheer via DG Vesta verstaan?

Bij DG Vesta staat de investeerder in onroerend goed centraal en zorgen we voor een complete ontzorging door het inzetten van ons vastgoedbeheer. De kostbare tijd die je hebt, wil je liever besteden aan belangrijkere dingen zoals je partner, gezin, vrienden, familie, reizen of je passie volgen. Wij zorgen er dan ook voor dat je het juiste beleggingsobject aankoopt. Het is onze missie om jouw vastgoedportefeuille op een gezonde manier te laten groeien, zonder dat jij er veel tijd aan hoeft te besteden. Bij DG Vesta kun je kiezen uit financieel beheer, waarbij wij vooral administratieve taken rondom het beheren van je vastgoed uit handen nemen. Neem je liever een totaalpakket bij ons af, dan nemen wij zowel het financiële als het technische beheer van je vastgoed over. Wil je meer weten over vastgoedbeheer door DG Vesta? Bekijk dan wat wij precies voor je kunnen doen op deze pagina!

ontzorging2

Waarom kiezen onze klanten voor DG Vesta?

Bij DG Vesta staat de wens van de klant centraal. Wij regelen alles van A tot Z en kunnen ook na de aankoop van het vastgoed, het complete verhuur en beheer voor verdere ontzorging op ons nemen. Daarnaast kun je het huurgenot van jouw huurders met een gerust hart aan ons overlaten. DG Vesta gaat verder dan de traditionele manieren van investeren in onroerend goed! Wil je meer weten? Of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust telefonisch, per mail of WhatsApp contact met ons op!

Voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Onze Funda beoordelingen

DG Vesta

Telefoon: +31 6 31 00 58 05

E-mail: info@dgvesta.nl