Aankoopbegeleiding

Ben je op zoek naar een koopwoning of appartement? Dan wil je deze grote uitgave natuurlijk op een verantwoorde wijze doen. Wist jij dat je DG Vesta als jouw aankoopmakelaar kunt inschakelen tijdens het aankoopproces van je eigen koopwoning? Wij verzorgen aankoopbegeleiding, waardoor jij de kans krijgt om je droomhuis te kopen. Een woning kopen is niet zomaar iets. Een koopwoning brengt veel financiële verantwoordelijkheid met zich mee. Schakel onze aankoopbegeleiding in als je tijdens het aankoopproces graag ondersteunt wil worden door een betrokken en ervaren professional op dit gebied. Wie weet neem jij binnenkort de sleutels van je droomhuis wel in ontvangst!

Wat zijn de voordelen van aankoopbegeleiding?

Onder aankoopbegeleiding kun je veel verschillende vormen van ondersteuning bij het kopen van je woning verstaan. Een voordeel van het inschakelen van een aankoopmakelaar is het feit dat je iemand aan jouw kant hebt staan tijdens het aankoopproces. Als aankoopmakelaar beschermen wij je belangen en zorgen wij ervoor dat je uiteindelijk een goede prijs voor je droomhuis zal betalen. Wij maken ons hard om de waarde van de woning die je op het oog hebt te berekenen. Wanneer wij weten wat de woning waard is, kunnen wij voor je onderhandelen over de uiteindelijke aankoopprijs.

Daarnaast is het soms slim om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Ook dit kunnen wij voor je regelen. Door het huis vooraf te laten keuren, kom je achter verborgen gebreken en voorkom je dat je een miskoop doet. Verder begeleiden wij je zelfs tot na de succesvolle aankoop van je koopwoning. Heb je nog vragen? Wil je de woning na een aantal jaar verkopen? Wij staan met meerdere diensten tot je beschikking! Neem gerust contact met ons op om erachter te komen wat DG Vesta allemaal voor je kan betekenen.

Wat kun je van de aankoopbegeleiding via DG Vesta verwachten?

Tijdens de zoektocht naar je droomwoning stel je jezelf allerlei vragen. Wat voor woning zoek ik? Waar wil ik wonen? Wat komt er allemaal bij kijken? Een woning kopen is waarschijnlijk één van de grootste aankopen van je leven. Je krijgt te maken met veel onbekende zaken, zoals financiële, bouwkundige en juridische vraagstukken. Het enige wat jij wil is deze woning kopen, want jij voelt je zo fijn in dit huis. Je hebt alleen nog maar oog voor die prachtige keuken en die luxe badkamer, maar misschien is het dak nodig aan vervanging toe of is de isolatie niet goed.

Bij DG Vesta kijken wij op een zakelijke manier tegen een koopwoning aan, omdat we bij een huis niet de emotie voelen die jij voelt. En dat komt goed van pas tijdens de onderhandelingen. 

Houd altijd in je achterhoofd dat de verkopend makelaar optreedt in het belang van de verkoper en uiteraard een zo optimaal mogelijk resultaat voor zijn verkoper wil behalen. Wanneer je ons als jouw aankoopmakelaar inschakelt, behartigen wij jouw belangen en kunnen wij een aankoop realiseren onder de beste voorwaarden en voor de laagst mogelijke koopsom. 

huiskamer

Welke taken voeren wij als aankoopmakelaar met de aankoopbegeleiding voor je uit?

Met DG Vesta als jouw eigen aankoopmakelaar sta je als koper een stuk sterker op het moment dat jij je droomhuis hebt gevonden. Wij adviseren en begeleiden je vakkundig door het gehele proces heen tot je de sleutel in handen hebt. In dit geval voeren wij als aankoopmakelaar de volgende werkzaamheden uit:

  • Samen met jou naar een geschikte woning zoeken;
  • Begeleiden van bezichtigingen;
  • Bepalen van de woningwaarde;
  • Onderzoek doen van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen, verborgen gebreken en de bouwkundige staat bepalen;
  • Onderhandelen over de prijs;
  • Nakijken van de koopovereenkomst;
  • Inspectie van de woning;
  • Begeleiden van de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Naast een volledige aankoopbegeleiding richting je eigen koopwoning is een tussenvorm ook zeker mogelijk. Je doet dan een deel van het aankoopproces zelf, bijvoorbeeld de bezichtigingen. Daarnaast besteed je een deel uit aan ons als jouw aankoopmakelaar, zoals het bepalen van de woningwaarde en het onderhandelen over de prijs. Wij adviseren op maat en bieden je altijd aankoopbegeleiding wat bij je wensen past.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij als aankoopmakelaar voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via de mail, WhatsApp of bel ons gerust eens op! Wij zijn benieuwd naar je verhaal en helpen je graag om de koopwoning die je op het oog hebt samen met jou aan te kunnen kopen.

Neem contact op met ons