Expatservice

Verhuizen naar een ander land om er als expat aan de slag te gaan kan spannend zijn. Emigreren is soms stressvol, vooral als het om het emigreren van je gehele familie gaat. Er komt veel bij kijken en er gelden wellicht andere regels en wetten in het land waar je naartoe emigreert, wat in dit geval Nederland is. Het belangrijkste doel is om een nieuw thuis te gaan zoeken en dit met onze hulp ook te vinden. Op deze pagina kom je erachter wat de expatservice van DG Vesta inhoudt, wat de voordelen van expat housing zijn en waarom je juist voor ons team wil kiezen.

Wat houdt de expatservice van DG Vesta in?

Voordat je van onze expatservice gebruik kunt maken, plannen wij graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij wat je wensen zijn en waarin DG Vesta je kan bijstaan. Op basis van je wensen geven wij je een deskundig en persoonlijk advies op het gebied van expat housing. Hierbij kun je denken aan: huren of kopen? Hoe hoog mag de huurprijs zijn en wat zijn de exacte voorwaarden voor de hypotheek- of fiscale regelingen? Wij behartigen altijd jouw persoonlijke belangen. Met de expatservice houden wij rekening met het huisvestigingsbeleid van je werkgever, je gezinssamenstelling, de reistijd naar het werk en je persoonlijke wensen.

Voelt het goed en wil je van onze expatservice gebruikmaken? Dan gaan wij meteen van start om de juiste woning voor je te vinden en plannen wij de bezichtigingen voor je in. Nadat je een woning hebt gekozen, starten wij de onderhandelingen en stelt DG Vesta de juridische documenten op. Daarna komen onderstaande punten aan bod zoals:

  • Aansluiten van gas, water en licht
  • Aanvragen van een parkeervergunning
  • Inschrijven bij de gemeente
  • Openen van een Nederlandse bankrekening
  • Verzekeringen
  • Informatie over scholen, sportclubs, talencursus
  • Informatie over tandarts, dokter, ziekenhuizen
  • Informatie over kappers, schoonheidssalons, spa’s
  • Informatie over restaurants, musea, uitgaansgelegenheden, festivals
  • Uiteraard kun je ons ook advies vragen met betrekking tot andere Relocation diensten die hierboven niet zijn genoemd.

keuken

Wat zijn de voordelen van expat housing?

Onze expatservice kun je zowel als werknemer inschakelen, als op het moment dat je werkgever bent. Soms is het voor jou als buitenlandse kennismigrant interessanter om in Nederland te komen werken, al helemaal wanneer werkgevers op zoek zijn naar mensen met jouw kennisniveau en ervaring. Als je de baan aanneemt, wil je natuurlijk wel een fijne plek hebben waar jij en je eventuele partner en je gezin kunnen wonen. Expat housing via DG Vesta zorgt ervoor dat je ideale koop- of huurwoning snel wordt gevonden. Wij helpen je met een frisse start en voorzien je van de juiste informatie.

Wij houden er rekening mee dat jij als expat in een gezellige buurt terecht komt, aangezien jij je sociale leven in Nederland zo snel mogelijk wil opbouwen. Wellicht wil je wel in een buurt wonen, waar meerdere expats woonachtig zijn? Vaak kiezen wij een centraal gelegen plek voor je uit, zodat je direct leuke uitvalswegen naar steden in de buurt hebt. Verder weten wij hoe graag je een instapklare woning wil kopen of huren. Dit scheelt je tijd en zorgt ervoor dat je snel kunt verhuizen. Voorzieningen in de buurt staan ook hoog op het prioriteitenlijstje. Vandaar dat wij je altijd meer informatie bieden over scholen, ziekenhuizen en andere voorzieningen in je nieuwe woonplaats.

Waarom je gerust voor de expatservice van DG Vesta kunt kiezen

Wij nemen graag het proces bij je uit handen en zorgen ervoor dat je alleen nog aan de leuke dingen van het emigreren hoeft te denken. Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan, zodat in alle behoeften wordt voorzien. Voordat je van onze expat housing dienst gebruik maakt, plannen wij graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit kan per mail, telefoon maar ook via een FaceTime gesprek als je nog niet in Nederland bent. Dit doen wij zodat het eerste persoonlijke contact direct is gelegd. Wij dragen zorg voor een succesvolle aankoopbegeleiding of huurbemiddeling van A tot Z.

Wil je meer weten over onze expatservice voor jou als werknemer of als werkgever? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op met ons