Woning verkopen

Een woning verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. Er zijn namelijk al veel herinneringen in je huis gemaakt en hier afstand van doen kan lastig zijn. Natuurlijk is jouw ‘thuis’ van onschatbare waarde en wil je een zo hoog mogelijke vraagprijs zien. Daarnaast vind je het belangrijk om je woning aan de juiste kandidaten te verkopen. DG Vesta helpt je als makelaar in Eindhoven en omgeving graag bij het verkopen van je woning. Samen kijken wij naar de waarde van je woning en zorgen wij ervoor dat je huis met prachtige foto’s op Funda, onze website en de socials komt te staan. Wij zetten je woning in het zonnetje, zodat je woning zichzelf gaat verkopen.

Op deze pagina lees je welke voordelen er aan het inschakelen van een ervaren en betrokken verkoopmakelaar zitten. Daarnaast lees je op welke manier wij onze diensten op maat aanbieden. Als laatste vertellen wij je graag waarom je voor ons als jouw persoonlijke makelaar kunt kiezen.

Wat zijn de voordelen van een ervaren verkoopmakelaar inschakelen?

Allereerst is het een stuk makkelijker om je woning te verkopen met behulp van een professional. Je kunt een huis verkopen zonder makelaar, maar dit kan een lang en frustrerend proces worden. Wanneer je DG Vesta als jouw verkoopmakelaar in Eindhoven en omgeving inschakelt, heb je toegang tot onze expertise, kunnen wij de waarde van je woning bepalen en helpen wij je om je woning zo snel mogelijk aan de juiste kandidaten te verkopen. Een verkoopmakelaar weet alles omtrent de wet- en regelgeving op het gebied van woningen verkopen. Wij nemen het papierwerk dan ook graag bij je uit handen.

Verder zorgt het inschakelen van een verkoopmakelaar voor minder stress. Het is spannend om je woning te verkopen! Wellicht ben je tijdens het verkoopproces ook wel bezig om een andere woning te zoeken of te kopen? DG Vesta biedt je graag houvast in deze stressvolle periode in je leven. Wij bekijken de situatie rationeel en bieden ondersteuning en advies op maat. Wij kunnen je zelfs bijstaan in het onderhandelen naar een hogere verkoopprijs van je woning. Kortom, aan ons heb je een betrokken, ervaren en prettige partner op het moment dat jij je woning wil verkopen.


hond in een verhuisdoos

Woning verkopen? Wij bieden je ondersteuning op maat aan

Een volledige verkoopbegeleiding of alleen je woning online publiceren? Jij geeft bij ons aan waar je precies hulp bij nodig hebt. DG Vesta ondersteunt je graag in het verkoopproces van je woning op een manier die bij je past. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw woning zo mooi mogelijk online gepresenteerd wordt. DG Vesta verzorgt een professionele fotoreportage, tekst, plattegronden en een brochure voor op onze website, Funda en de socials.

Voordat wij je woning van zijn mooiste kant kunnen laten zien, leren wij je graag eerst beter kennen. Jij bent namelijk degene die de woning heeft bewoond, je hebt de inrichting verzorgt en je hebt het huis zijn ziel gegeven. Zodra we jou en de woning beter kennen, kunnen wij je advies op maat bieden. Om meer over jou en de woning te weten te komen plannen wij graag een vrijblijvende waardebepaling van je woning in. Neemt gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom zou jij voor DG Vesta als jouw makelaar in Eindhoven en omgeving kiezen?

Ben je op zoek naar een ervaren en betrokken makelaar in Eindhoven? Dan ben je bij DG Vesta aan het juiste adres. Wij hebben veel inzicht in de regionale woningmarktontwikkeling en zijn proactief, deskundig en zorgen ervoor dat elke stap tijdens het verkopen van je woning zorgvuldig wordt uitgevoerd. Bij ons krijg je alle vrijheid om sommige zaken zelf te regelen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om het hele verkoopproces aan ons over te laten.

Jij staat bij ons centraal en bepaalt altijd welke taken wij specifiek bij je uit handen mogen nemen. Voor iedere te verkopen woning gaan wij bij DG Vesta op zoek naar de beste verkoopmanier. Wat maakt jouw woning uniek? Welke sfeer wil je voor je woning neerzetten? Bij wat voor kandidaten past je woning het beste en aan welke droomkoper zou jij je huis toevertrouwen? Door een duidelijk beeld te schetsen van je woning, komt deze op z’n mooist naar voren en trek je de juiste doelgroep aan. Hierdoor kun je de sleutels met een gerust hart aan de nieuwe bewoners overdragen! En dat is voor ons als persoonlijke en gepassioneerde makelaar het mooiste wat er in de makelaardij bestaat.

Ben je benieuwd naar wat wij als verkoopmakelaar voor de verkoop van je woning kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn zowel telefonisch, als per mail en WhatsApp te bereiken. 

Neem contact op met ons