Short Stay

Bent u op zoek naar een tijdelijke instapklare woonruimte? Dan is een short stay de juiste oplossing voor u!

Of u nu voor werk, studie of een andere reden naar de regio Eindhoven of Arnhem komt, het is prettig om een goede thuisbasis te hebben. Door tijdelijk een woonruimte te huren bent u verzekerd van een eigen vaste locatie gedurende uw verblijf. Het is vaak goedkoper dan het huren van een hotel voor een aantal weken/maanden en het geeft u een prettig en huiselijk gevoel.


Short stay

Wat is Short Stay?

De short stay woningen zijn instapklaar en volledig luxe gemeubileerd. Een woning met alle comfort. Daarnaast is een appartement of woning voorzien van alle gemakken zoals een eigen keuken. Dit is erg fijn wanneer je voor een bepaalde periode ergens moet verblijven en niet iedere avond uiteten wilt gaan in het hotel of je moet alle meubels/inventaris nog aanschaffen. In principe breng je alleen je kleding en persoonlijke spullen mee. Indien gewenst kun je ook nog gebruik maken van de wekelijkse schoonmaak.

Kortom short stay woningen zijn ideaal en de juiste oplossing als je voor een korte(re) periode wilt huren of verhuren.

Ben je benieuwd over de mogelijkheden van het huren van een short stay woning of wilt u zelf uw woning verhuren als short stay? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn zowel telefonisch, als per mail en WhatsApp te bereiken.

Neem contact op met ons