Over DG Vesta

DG Vesta is ontstaan in augustus 2019. Voordat wij kennismaken, vertel ik je graag iets over mijzelf. Ik, Daniëlle van Geel ben geboren en getogen in Eindhoven en ken de stad en de omliggende dorpen op mijn duimpje. De makelaardij/vastgoedbranche heeft mij altijd al geïnteresseerd en nadat ik enige tijd werkzaam ben geweest in de makelaardij besloot ik een grote stap te zetten. Het werd tijd om mijn eigen makelaarskantoor te openen waar ik mijn passie en creativiteit in kwijt kan. DG Vesta bestaat nu een aantal jaar en inmiddels zijn we uitgegroeid naar een team.

Wat is de betekenis van DG Vesta?

DG staat voor mijn naam Daniëlle van Geel en Vesta is de romeinse godin van de huiselijke haard. De godin staat bekend om haar vriendelijkheid en oprechtheid. Zij wordt gezien als de adviseur en beschermer van het huis, zij ontwikkelde de kunst van woningen bouwen en zorgt voor een veilig en warm huis. Dit omschrijft mij en het gevoel wat ik van huizen krijg.

Hoe zorgen wij ervoor om de juiste woning te vinden?

Een huis is iets heel persoonlijks. Zodra je een woning binnenstapt voel je het vaak al meteen. Een woning kan veilig en warm aanvoelen, waardoor je denkt; hier voel ik mij thuis! Helaas draait het niet alleen om gevoel, maar ook om jouw toekomst en jouw investering. Iedereen wil uiteindelijk beter worden van het kopen of huren van een woning. Het is heel erg belangrijk dat je goed geadviseerd wordt. Dit advies kun je gebruiken wanneer je een woning gaat verkopen, aankopen, verhuren of beheren. Met zo’n 20 jaar ervaring in alle bovenstaande facetten, kunnen wij je bijstaan in waar jij ons het meeste nodig hebt. Wij beslissen samen waar je onze hulp en ondersteuning bij kunt gebruiken en bekijken direct welke dienstverlening er bij je past. Volledige begeleiding of gedeeltelijk, bij DG Vesta kan het allemaal.

Ben je een expat? Maak dan gebruik van onze fijne expatservice

Eindhoven is enorm gegroeid door de komst van internationale bedrijven zoals ASML, High Tech Campus, TUe en Philips. Daarom is dit dé place to be geworden voor expats. Als je een baan accepteert in een ander land en een nieuw avontuur begint, dan is het enorm belangrijk dat je goed wordt begeleid in dit traject. Het begint met het zoeken naar een nieuw thuis (een veilige haven), maar daar blijft het niet bij! Je moet bijvoorbeeld ook weten welke verzekeringen je af moet sluiten, hoe en waar je een bankrekening kunt openen en waar de supermarkten of de (sport)scholen zijn en ga zo maar door. Onze expatservice omvat een begeleiding van A tot Z.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op

Bij DG Vesta kun je terecht om een woning te verhuren, verkopen, aankopen of te laten beheren. Ook voor expatservice kun je bij ons terecht. Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan telefonisch, per mail of WhatsApp contact met ons op! Wie weet betrek jij binnenkort je droomhuis wel, verkoop jij je woning of investeer je in prachtig vastgoed. Wij staan in ieder geval graag voor je klaar!

 

voordeur

Wil je meer informatie over wat de mogelijkheden voor jou zijn bij DG Vesta? Neem dan contact met mij op via info@dgvesta.nl of via telefoonnummer +31 85 06 085 33.

Volg DG Vesta via alle Social mediakanalen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram