Investeren in Vastgoed? Wij begeleiden u van A tot Z

Wil je advies over het aankopen, verhuren of beheren van een beleggingsobject? Droom jij ervan om financieel vrij te zijn? Of om je beleggingsportefeuille uit te breiden? Wil je compleet ontzorgd worden van je Vastgoedmanagement?

Bij DG Vesta staat de investeerder in onroerend goed centraal en zorgen we voor een complete ontzorging. Want de kostbare tijd die je hebt wil je liever besteden aan belangrijkere dingen zoals je partner, je gezin, vrienden, familie, reizen, of je passie volgen. Wij zorgen er dan ook voor dat je het juiste beleggingsobject aankoopt en jouw vastgoed portefeuille op een gezonde manier groeit zonder dat jij er veel tijd aan hoeft te besteden.

We regelen alles van A tot Z en kunnen ook na de aankoop het complete verhuur en beheer op ons nemen voor verdere ontzorging. We zorgen voor het huurgenot van jouw huurders.

DG Vesta gaat verder dan de traditionele manieren van investeren in onroerend goed! Wil je meer weten? Of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact met mij op.

DG Vesta

Telefoon: +31 6 31 00 58 05

E-mail: info@dgvesta.nl

Voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Onze Funda beoordelingen