Woning verkopen

Een woning verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. Er zijn namelijk al veel herinneringen in gemaakt. Natuurlijk is jouw ‘thuis’ van onschatbare waarde en wil je een zo hoog mogelijke vraagprijs zien en het verkopen aan de juiste kandidaten. Dat is precies waar wij je bij helpen en op een manier die bij jou past. Wij zijn pro actief, deskundig en zorgen ervoor dat elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd, of je nu sommige zaken zelf wilt doen, of het aan ons over laat: voor iedere te verkopen woning gaan we op zoek naar de beste manier. 

hond in een verhuisdoos

Een volledige verkoopbegeleiding of alleen je woning online publiceren. Jij geeft ons aan waar je hulp bij nodig hebt. Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw woning zo mooi mogelijk online gepresenteerd wordt met een professionele fotoreportage, tekst, plattegronden en brochure.

Wel willen we je eerst beter leren kennen zodat we je ook goed kunnen adviseren. Hiervoor plannen wij graag een vrijblijvende waardebepaling in. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met ons